Mange blir smitta av koronavirus i Stryn kommune no. Det er viktig at alle registrerer smitte i kommunen si registreringsløysing REMIN slik at vi får rett statistikk.

 

Mange blir smitta av koronavirus i Stryn kommune no. Dagleg har vi mellom 50 og 100 nye smittetilfelle. Måndag, tysdag og onsdag har vi totalt fått meldt 207 nye smittetilfelle. Av dei er 93 personar 18 år eller yngre, og fire er over 65 år.

Regjeringa har, tysdag 1. februar, fatta vedtak om endringar i covid-19 (korona) tiltak. Alle endringane gjeld frå kl. 23.00 tysdag 1. februar 2022. Du finn detaljert informasjon om endringane på regjeringa.no

Endringane trer i kraft kl 23:00 1.februar 2022

Vi tar sikte på å fjerne tiltakene helt innen 17. februar  hvis utviklingen ikke blir vesentlig forskjellig fra det vi når ser for oss, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol.

Fra fredag ettermiddag til søndag kveld har vi 140 nye positive prøver i kommunen. Av disse er 57 personer 18 år eller yngre.

Sidan tysdag ettermiddag har vi hatt 103 nye personar med postiv test på koronavirus. 30 av disse er 18 år eller yngre. 

Sidan i går har vi 40 nye personar med positiv test på koronavirus . 12 av desse er 18 år eller yngre.  Klassar med smitte blir informert av skulen, og dei gjev ut info om anbefalt testing. 

 

Sidan fredag ettermiddag og fram til i dag har vi  94 nye personar med positiv test på koronavirus. Halvparten av desse er 18 år eller yngre.  Klassar med smitte blir informert av skulen, og dei gjev ut info om anbefalt testing. 

Torsdag 20. januar hadde vi 25 nye personar med positiv test på koronavirus. 10 av dei er 18 år eller yngre. Klassar med smitte blir informert av skulen, og dei gjev ut info om anbefalt testing. Ved behov for testing i helg kan Nordfjord legevakt kontaktast for utdeling av hurtigtest. Telefon 116 117. Alternativt kan ein få kjøpt hurtigtest på apotek.

 

Onsdag 19. januar hadde vi 29 nye personar med positiv test på koronavirus. 10 av dei er 18 år eller yngre. Klassar med smitte blir informert av skulen, og dei gjev ut info om anbefalt testing.