Oversikt over cruisebåtar i indre Nordfjord denne sommaren

Her kan du finne ut når skipa kjem inn fjorden og kor lenge dei skal vere, i tillegg til bruttotonn og lengde.

OldenLoen er ein av norges mest populære cruisedestinasjonar med ca. 100 anløp av cruisebåtar kvart år.

 

Cruiseliste 2019

Stryn kommune har no inngått avtale med Kveen AS om å forsterke vassforsyninga mellom Loen og Stryn. Prosjektet startar opp 1. september og blir ferdigstilt før jul.

Søknadsfrist for særskilde kulturtiltak er 15. september. 

Små barn på skulevegen blir lett usynlege bak store hekkar og busker. Dette kan føre til farlege situasjonar i trafikken. Trygg Trafikk oppmodar folk om stusse hekkane i samband med skulestart.

Skuleåret 2018-2019 startar måndag 20. august. Haustferien blir 8.-12. oktober (veke 41).

Grunna funn av koliformbakterie i vassprøver i Loen blir vatnet no driftsklora. Meir informasjon vil kome etter resultat frå nye prøver.

Stryn kommune ser no på midlertidige løysingar for resten av årets turistsesong, og er i forhandlingar med potensielle leverandørar for å avhjelpe situasjonen i Olden, når det gjeld toalett og renovasjon.

Stryn kommune skal frå hausten av delta, som ei av fire norske kommunar, i eit offentleg tettstadsprosjekt som skal gå over tre år.

Slamtøming i Stryn kommune blir utført av Norva24.

Sommar og varme kan bety at det begynner å lukte av matavfallet, men det finst mange tips som kan hjelpe, og om du  passar på at behaldaren står i skuggen, er mykje gjort.

Bål

Dette må du vite før du tenner bål! Tekst frå norsk til engelsk, tysk, spansk, nederlandsk, litauisk, fransk, polsk.